Vánoce, Silvestr a vše kolem toho:)

01.01.2011 19:01

    Tak, a už se můžeme všichni pozdravit v novém roce. Vánoce a dny volna uplynuly jako voda. Celý týden jsme trávily vycházkami, ať už samy nebo s kamarády, poznaly jsme nového kámoše - pitbula Rockyho, na procházku za náma přijeli i naši staří známí Jitka s Kennym a miminkem Dráčkem. Dále jsme trénovaly - a to s Heavy, protože Sárinka, pravděpodobně před blížícím se háráním, neměla náladu a nutkání se něčeho takového, jako je cvičení různých triků, zúčastňovat. Zato Hevča byla jiného názoru, takže jsme procvičily spoustu triků, a taky jsem začla dbát na přivolání a chůzi u nohy, a musím zaklepat, že je to stále lepší a lepší.

    V pátek 24. jsme, jako každý rok, nazdobili stromeček, táta připravil kapra a tak probíhaly další předvánoční přípravy. Po obědě potom přijela babička, která u nás byla až do druhého dne, a musím říct, že s holkama se vyrovnala víc než dobře, dokonce si i zapamatovala jejich jména, přestože nedokázala rozeznat, která je která. Samozřejmě to ale musela něčím završit, takže druhý den nikdo nechápal, na kohože to volá ,,Žofí":D....to je prostě naše babička:)

Večer jsme šli do Obory, vzala jsem i Sárču i Heavy, kterým vycházka přišla vhod. Poté už následovala večeře a dlouho očekáváné dárečky. Letos byl Ježíšek opravdu štědrý, když se zaměřím na ,,psí" dárky, dostaly jsme s holkama tunel, abychom mohly v létě pilně trénovat. Dále jsem dostala knížku o dog - dancingu, holky dostaly nějaké pamlsky a plyšáčky, kteří se ovšem v následujících pár minuták váleli roztrhaní po zemi - no, hlavně že psiska byla spokojená:D:)

    Silvestra jsme trávili doma, a po zkušenostech z loňského roku jsme se s mamkou rozhodly, že Sárči letos dáme prášky, které by jí měly pomoci Silvestra zvládnout v klidu. Uvážily jsme, že Heavy je dávat nebudem, a taky jsme dobře udělaly. Ta si ani nepřipustila, že je nějaký Silvestr...petardy jí absolutně nevadily, vesele běhala po domě, cvičila nebo spala, všechno bez problému. A i Sárinka to zvládla lépe, druhý den prášky ještě doznívaly, a tak byla malátná, ale už je vše v pořádku:)

__________________________________________________________________________________________________________

Na stránkách jsem udělala pár úprav, týkají se hlavně přidání a aktualizace jednotlivých rubrik u Sárči i Hevči, dále galerie - jedná se spíše jen o drobné detaily:)

 

 

 

 


Kačka+Sárča&Heavy