Novinky, fotky, video

14.09.2010 22:18

Jelikož toho mám teďka opravdu hodně, nestíhám, a tak alespoň stručně shrnu novinky z uplynulých dnů.

 

Se Sárinkou jsme po srpnovém volnu opět začaly chodit na pravidelné tréninky agility a poslušnosti. Sára už je po proběhlé falešné březosti zase v pořádku, vrátila se jí chuť k jídlu a jsem moc ráda, že se jí začaly dařit i agility. I když stále trénujeme na jistotu,pomalu a postupně, vidím na ní větší nadšení než v dřívější době.

S poslušností na tom také není úplně nejhůř, dokonce jsem se rozhodla, že pokud vše dobře půjde, na konci října se pokusíme složit ZOPky.

A také jsme se teď začaly více věnovat frisbee, začínám se učit hody a Sárinka za talířem běhat a různě ho chytat a podobně, a i když se nám ne vždy zdaří úplně všechno, Sára je z toho absolutně nadšená. Když nepočítám coursing, tak jsem jí ještě neviděla pro žádný sport tak zapálenou, takže bych u toho určitě chtěla zůstat a pořádně začít trénovat.

Na naše první krůčky se můžete podívat v naší videogalerii na streamu.

 

 

A teď Heavy. Z naší princezny roste pěkný puntíkatý obr. Váží skoro 10 kg a tolik puntíků by někdo těžko spočítal. Je čím dál tím šílenější, někdy všichni jen zíráme, co všechno dokáže vymyslet. Cvičíme různé triky a cviky, už jsme byly i na cvičáku, kde Hevča neprojevila žádnou známku strachu z jiného prostředí, a směle s nadšením cvičila. Hrne se do všeho, co vymyslím. Chodíme na vycházky, kde se kamarádí se všemi - hlavně teda s velkými pejsky. Je poměrně nezávislá. A MILUJE jídlo!!. Granulky ani nekouše, když náhodou někde něco spadne, hned je u toho, zvládla si i z kuchyňské linky podat to, na co měla chuť. Taky moc ráda ,,úřaduje" na dvoře ve skleníku, no, v jakkékoliv hlíně, okusuje stromky, rozhazuje ze záhonu mulčovací kůru, rybičkám v jezírku vytahala rostliny a vypustila vodu....prostě ideální tvor pro taťkovu zahrádku:). A zhruba za dva týdny se připravujeme na výstavu do Brna, tak uvidíme, co nám na ni řeknou odborníci, ale ať řeknou cokoliv, pro nás je to naše nejlepší štěňátko:).

A přidávám odkaz na pár nových fotek, snad brzy budou další: https://vasickovakatka.rajce.idnes.cz/Zari_2010/ .

 

Jinak holky už jsou skoro nejlepší kámošky, i když, to možná ještě trošku přeháním:). Heavy je malá provokatérka, občas chce Sárinka svůj klid, ale hrají si spolu, venku spolu běhají a prostě je to o moc lepší než první týdny.

 

 


Kačka+Sárča&Heavy