Novinky - co se událo po dobu dlouhé neaktualizace :)

17.11.2013 14:53

Protože jsme začli mít problémy s našimi stránkami, dlouho se na nich nic nedělo přesto, že u nás se toho odehrála spousta. Kdo sledoval řívější stránky, ví vše o našem prvním vrhu A, kdy naše štěňátka již oslavila 1. narozeniny. Všichni se věnují spoustě aktivit a získavají první úspěchy na závodním poli. Kompletní informace o zdraví a aktivitách najdete v příslušných sekcích.

 

Heavynka - dogdancing

S Hevčou pokračujeme v dogdancingu. Měly jsme vystoupení na různých akcí - například na Memoriálu Ivo Medka v Tišnově. Ve zkouškách se nám tolik nedařilo, od té doby jsme splnily pouze HtM1, v ostatních jsme se s různých důvodů DISKly.

  • Zkoušky ve Zlechově - HtM1 - VD, F1 - DISK
  • Zkoušky v Ráječku u Adamova - HtM1 i F1 DISK
  • Zkoušky v Brně - HtM1 i F1 DISK

V Brně jsme se také zúčastnily závodu, kde se nám znovu nezadařilo a bylo z toho 5. místo z 5. Kde ale Hevuš zazářila, byla soutěř Olomučany hledají psí talent. Soutěžilo se v 5 disciplínách - prohlídka psa, kvíz pro pánečky, poslušnost, překážková dráha a volná disciplína ( pro nás dog-dancing ). Ve dvé kategotii ,,Velký pes" jsme skončily z 9 účastníků na 1. místě a k tomu získaly titul ABSOLUTNÍ VÍTĚZ z celkem 13 psů.

 

Hevka byla také v létě zbonitovaná na zámku v Kvasinách s výsledkem CHOVNÁ FENA. Posuzoval ji Milan Krinke.

 

První letní týden jsem s Heavy strávila na psím táboře ve Svojanově. Opět jsme tam byly moc spokojené, pořádně potrénovaly agility, poslušnost, vystavování a frisbee, letos jsme poprvé vyzkoušely i flyball, což Hevču moc bavilo.

Zúčastnily jsme se také táborových závodů:

  • Agility - 3. místo
  • Flyball - turnaj dvojic - 3. místo ( s pudlíkem Kennym )

 

Brněnské psí dny 2013

Letos jsme se s oběma holčenama poprvé zúčastnily této akce. Heavynka závodila v agility, kde v tuneliádě vyběhala s jednou chybkou 12. místo z 24 závodníků ( v rámci začátečníků by to bylo 6/17 ), v jumpingu 7. místo a v openu jsme se diskly ( neděláme kladinu ). Byla hrozně moc šikovná.

 

Jelikož jsem v létě začala běhat a holky se mnou, se Sárčou jsme si poprvé vyzkoušely canicross. Sáruš byla neskutečná, makala a perfektně mě podržela při náročném běhu. Běželo se opravdu drsným terénem, 2x 3 km ( ráno a večer ). 1. kolo jsme daly v čase 15:46:41, 2. s časem 15:36:59 a obsadily jsme 7. místo z 12. Měla jsem ze Sáry velkou radost, byl to super závod.

 

Canicrosová brněnská liga 

Tady jsme si se Sárou vyzkoušely další závod, necelé 4 km v čase 18:59. Byly jsme na posledním místě, ale to mi v běhu vůbec nevadí, důležité je pro mě přemluvit se, vyrazit, uběhnout trasu a udělat tak něco pro nás :)


Kačka+Sárča&Heavy