Kondiční cvičení na balónech

08.04.2011 15:19

Minulou sobotu jsme vyrazily se Sárčou do Brna na seminář posilování na balónech, který vedla Verča Otýpková. Ráno jsme dojely vlakem do Židenic, odkud nás Verča vyzvedla, za což jí moc děkuji, a dovezla nás až na cvičák.

Nejdříve nás Verča seznámila s problematikou, předvedla se svými psy, jak se cvičí, upozornila na chyby a tak dále....a pak už jsme chodily po jednom cvičit. Každý cvičil přibližně 20 minut, aby psi nebyli přetíženi. A teď už přímo k nám...Sárinka mile překvapila, čekala jsem, že se jí balón nebude vůbec líbit, taky že na něj ze začátku nechtěla. Ale poté, co jsme jí s Verčou pomohly, sice byla chviličku ve stresu, ale za chvíli se krásně uvolnila, zvládla na balóně sednout, lehnout i vstát a ochotně spolupracovala. Myslím, že i jí se to v konečné fázi líbilo, proč taky ne - relax, pamlsky...:)

Na semináři jsme potkaly mimo jiné i Páju se Sárčiným polobráškem Flynnem (Chance Slezský hrádek), tak jsme na závěr ještě udělaly nějaké fotky a pak už jsme jely zpátky domů.

Moje fotky najdete tady (bohužel nemám čas je nějak upravovat a je jich hodně, takže mrkněte, kdo bude mít tu trpělivost:):

https://vasickovakatka.rajce.idnes.cz/Kondicni_cviceni_na_balonech/

A krásné fotky od naší nové známe Peti Marečkové:

https://acidapple.info/fotogalerie/galerie/2011-04-03/posilovani-na-micich#


Kačka+Sárča&Heavy