DuoCacib 2011

05.02.2011 20:02

Dnes jsme absolvovaly naši první výstavu v tomto roce, a to hned mezinárodní. Sárinka byla ve třídě otevřené, Heavy v dorostu. Hevča je v kruhu jako doma, byla nadšená, vnímavá, moc pěkně se předváděla a vyloženě si to užívala. Paní rozhodčí se moc líbila, a svým nevinným výrazem si vysloužila v posudku slova ,,velmi sladká", čemuž se všichni naši známí dosti nasmáli:D. Vybojovaly jsme společně krásné 3. místo z šesti feneček.

Se Sárčou se nám tolik nedařilo, hned ráno při zkoušce v kruhu nastal problém, a to jakési uvolněné železné přechody, které byly po celém výstavišti na podlaze, a jeden byl i pod kobercem našeho kruhu. Bohužel jsem na něj šlápla a Sára se toho dost lekla. A když se k tomu přidalo ještě začínající hárání, nálada byla ta tam a já byla ráda, že to Sárča se mnou aspoň zvládla nějak odběhat. Vystavování jsme si neužily asi ani jedna, a já byla skoro vděčná za ocenění VD, jelikož rozhodčí za celý den nešetřila ani ,,Déčkama". Navíc bylo v této třídě 15 fen, mnohdy starší, než Sáruš, no, prostě si myslím, že naše ocenění je odpovídající výkonu:)

Posuzovala nás Anne Indegaard, pravděpodobně Norka. Byla sympatická, usměvavá, povídala si s námi, nemám k ní výhrady:). A za celý den jsme taky potkaly spoustu starých, ale i úplně nové známé. Na závěr jsme ještě prošly obchůdky a něco nakoupily. Přestože to byl fajn den, všichni jsme byli rádi, že už jsme doma. Sárinka vytuhla hned, Heavynka ještě chvíli bojovala, ale po tak náročném dni ji nakonec přemohl zasloužený spánek.

 

Na posudky se můžete podívat v sekci ,,Výstavy" v rubrikách obou holek. Oba posudky jsou v angličtině, napíšu sem původní znění i můj překlad, proto se může stát, že posudky nebudou přeloženy zcela přesně:))

 

 

Video: https://www.stream.cz/video/556392-duocacib-brno-2011

 

 


Kačka+Sárča&Heavy