Dogfrisbee seminář

13.10.2010 18:42

V sobotu 9.10. jsme se se Sárčou zúčastnily našeho prvního semináře dogfrisbee. Vypravily jsme se do Brna na KK Rybníček, trénovat pod vedením Verči Otýpkové a Evi Sáňkové. Společnost nám dělala Peťka s Casey, potkaly jsme také kámošky Léňu s Angie a Denisu s Corčou, účastnilo se celkem asi 14 týmů.

Dopoledne jsme nechali psi odpočívat a po krátkém úvodu jsme šli trénovat hody. Pro nás začátečníky se jednalo především o pilování techniky základního hodu, později přišly na řadu i floatery a rollery. Po házení jsme si všichni dali toužebně očekávanou pizzu k obědu. Po té nám Verča ukázala a vysvětlila pár triků, a šlo se trénovat s psiskama. My se Sárkou jsme byly prvně u Verči, kde jsme pracovaly na pouštění a výměně disků a hodily jsme si pár rollerů. U Evči jsme se zaměřily na Sářin dopad, napojovaly jsme více rollerů po sobě a na závěr si zkusily přeskoky před nohu a tělo. Sára byla moc šikovná, je vidět, že zájem o disky a radost z nich je u ní každým tréninkem větší.

A Casey? No co vám budu povídat, úžasný drive, precizní chytání disků, úžasné triky...do toho Petiny skvělé hody. Peťa už by konečně měla vymyslet nějakou sestavu a všem na závodech ve freestylu vytřít zrak:).

Na zpáteční cestě jsme se ještě potkaly se zájemcem o Cassinčino štěňátko a pak už se jelo domů.

Na závěr chci poděkovat všem - trenérkám i účastníkům, byla to opravdu vydařená akce a už se moc těšíme na další!

 

Fotky: tady ( od Peti: www.locolindo.cz

Video: tady

 

 

                           


Kačka+Sárča&Heavy